MENÜ
 • Jimmy fia: mindenki örült volna, ha nyerek

  Zámbó Krisztiánt egy emberként segítette az X-Faktor stábja, és szerinte mindenkinek jobb lett volna, ha ő nyeri meg a tehetségkutatót.

  Teljesen kikelt magából az X-Faktor előző szériájának versenyzője a Rádió Face éjszakai műsorában:

  “Miért akarják, hogy hagyjam abba? Miért nem küzdhetek a saját álmaimért? Komolyan nem értem. Akit nem érdekel, az ne hallgasson, ne nézzen, ne figyeljen rám!”

  Emellett számos meglepő dolgot árult el az RTL Klubról: szerinte ha nem lett volna jó, színpadra sem engedik, és a csatorna lett volna a legboldogabb, ha ő nyer. Elmondása szerint az összes stábtag, de különösen egyvalaki figyelt rá, akit nyilvánosan sosem nevezne nevén.

  “A próbákon végignyomtuk a műsort, felvétel is készült róla, amit megkaptunk DVD-n, hogy nézegessük, tanuljunk belőle. Higgyétek el, ha nem vagyok jó, nem engednek színpadra állni. Az élő adásokon egyszerűen leblokkoltam: amikor a színpad mögött álltam, és elindult a zene, az agyam hirtelen törölte a szöveget. Ott álltam, és kiabáltam az énektanárnak, hogy azonnal jöjjön.”

  Elárulta, hogy hamarosan megjelenő könyvében, mely az “Ide lőjetek!” címmel került majd a boltokba, olyan dolgokról beszél, melyekről őszintébben nem is lehetne.

  Az X-Faktor főszerkesztője szintén megszenvedte azt a sok kínt, amit Krisztián átélt.

  “Augusztus közepén már kiderült, hogy ki a tizenkét döntős. A közös munka során a stáb és a versenyzők között szoros bizalmi viszony alakult ki, támogattuk és bátorítottuk őket. Krisztián nehezen viselte az őt ért támadásokat, és megérdemelte volna a sikert. Az élő adás okozta stressz miatt sajnos nem tudta a legjobb formáját megmutatni” – mondta Schiwert-Takács László.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon