MENÜ
 • Jimmy fentről segítette fiát

  Nagy sikert aratott az X-Faktor válogatójában Zámbó Krisztián. Jimmy testvérei biztosak benne, hogy a Király fentről tartja szemmel fiát.

  Szombat este Zámbó Jimmy testvére a tévé előtt ülve szorítottak Krisztiánnak. Kétkedve fogadták, hogy a zsűri még sosem hallott Jimmy fiáról, ám elismerték, hogy a mentorok emberségből jelesre vizsgáztak.

  “Ha tényleg így történt, hogy nem tudták, kinek a gyereke, akkor is minden elismerésünk a zsűrié. Malek Miklós szavainak különösen örültünk, ő tudja, milyen teher lehet híres, sikeres szülők gyermekeként karriert építeni” – mondta Jimmy egyetlen lánytestvére, Marietta.

  Ő tartott élménybeszámolót a szombat estéről, és természetesen Krisztián eddigi karrierjéről.

  “Drága jó édesanyámmal ültünk a televízió előtt, egymás kezét fogtuk, és úgy szorítottunk neki. Amíg a drága jó testvérem, Imicike élt, Krisztián nem mert énekelni. „Énekelj, kisfiam!” – kérlelte Jimmyke számos alkalommal, de nagyon szégyenlős gyerek volt. Apja halála után telt meg erővel, és néhány éve nagyon sokat tesz azért, hogy vigye valamire. Én fedeztem fel őt, a teltházas Jimmy-emlékkon-certeken is állva tapsolta vissza a közönség. Ami szombaton történt, az viszont leírhatatlan. Százmillió üzenetet kaptunk, a Jimmy-rajongók egyszerűen mind megőrültek. Az interneten hasonló reakciók érkeztek. És ugye, mindenki látta: a szám végén a drága arany csillagfény felnézett az égre, az édesapjára. Jimmy segítette őt – mesélte Marietta meghatottan, és büszkeségtől telve.

  A legtöbbeket persze az a kérdés foglalkoztat, hogy meddig jut el az egyik legnagyobb magyar énekes fia? A világháló százával, sőt ezrével gratuláltak neki a rajongók. A család is maximálisan bízik a sikeres folytatásban, és bár nagyon sok tehetséges vetélytársa akad majd Krisztiánnak, a fiú tartogat még meglepetéseket.

  “Egy koncertünkön is fellépett, és egyik stílus után énekelte a másikat. Mi meg csak fogtuk a fejünket, mert hála a Jó Istennek ez a fiú mindenfélét ugyanolyan jól énekel” – árulta el Marietta.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon