MENÜ
 • Jessie J visszautasította a Five énekesét

  A Five énekese, Sean Conlon a brit The Voice című tehetségkutatóban próbálkozott meg a visszatéréssel. Jessie J is visszautasította, miután elbukta a próbát.

  A Five énekesét, Sean Colont utasították vissza a The Voice című énekes tehetségkutatóban. A harminc éves énekes megalázó jelenet részese lett, amikor a BBC One csatorba meghallgatásán vett részt. A show egyik mentora, tehát Sir Tom Jones, Jessie J, will.i.am és Danny O’Donoghue sem juttatta be csapatába az énekest, mivel háttal ülve, pusztán énekhang alapján kellett dönteniük. Aztán amikor a négyes megfordult, Jessie J rögtön felismerte, majd azt mondta:
  – Mint mentor, nem tudom, mit tegyek veled.

  Seannak több nagy slágere volt csapatával, úgy, mint az Everybody Get Up vagy a Got The Feelin, még a kilencvenes évek végén. Az énekes elismerte, hogy valósággal “kibelezték” azzal, hogy visszautasították a műsorban. Azért jelentkezett a versenyre, hogy lezárja a “Sean a Five-ból korszakot”, amit így nem sikerült megvalósítania.

  Jessie így nyilatkozott a BANG Showbiznek:
  – Annyira izgatott voltam, hogy Sean a Five-ból részt vett a meghallgatáson, de egyszerűen nem hittem el, hogy nem fordultam meg. Az ő koncertjük volt az első, amire életemben elmentem – magyarázta. – A reakciómból az emberek majd meglátják, hogy még mindig álomvilágban élek, csak csipkedem magam, hogy igaz-e.

  Danny, a Script énekese így nyilatkozott:
  – Nagy önbizalom kell ahhoz, hogy valaki színpadra álljon egy ilyen meghallgatáson, különösen olyan embernél, mint Sean. Továbblépett, nem fogja feladni.

  A műsor március 24-én indul a brit BBC One csatornán. Íme zárásul a műsor promója:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon