MENÜ
 • Jessie J anyagi problémái

  Bár azt hihetnénk, hogy a befutott sztárok akár már egy slágerből is vígan el tudnak élni életük végéig, a valóságban ők is könnyen a pénztelenségig juthatnak. Jessie J például elég rosszul zárta a tavalyi évet...

  Az énekesnő bizony elég nagy mínuszban zárta a tavalyi évet. Bár bankszámlája újra elkezdett feltöltődni a szponzoroknak és a The Voice-ban való szereplésének hála, a zenéből nem tudott túl sok pénzt megkeresni.

  A hivatalos papírok szerint tavaly augusztusban az énekesnő számlája -20.000 font mínuszt mutatott, ami körülbelül 7 millió forintnak felel meg. A csőd-helyzet már csak azért is meglepő, mert a tavalyi évet sokan Jessie évének nevezték, miután Price Tag című dala number one lett, míg a Do It Like A Dude című szerzeménye pedig egészen a második helyig kúszott fel, a debütáló album sikereiről nem is beszélve.

  Ekkor még nem is volt baj, hiszen a bankszámlán látszottak is a sikerek: körülbelül 360.000 fonttal büszkélkedhetett Jessie. Turnéja körülbelül 590.000 font befektetést igényelt, mely messze nem térült meg: a koncertkörút ugyanis csupán csak 210.000 font bevételt hozott.

  Egy szakértő így nyilatkozott az énekesnő anyagi állapotáról:

  “Jessie mutató nem a legjobbak, de az eladásokból és rádiókból befolyó összegek néha lassabban érkeznek meg. Tavaly nyáron pedig csak kisebb fellépéseket vállalt és még a lába is megsérült. De ma Jessie-nek már exkluzív szerződése van a Vitamin Waterrel, a MasterCarddal, és a Domino című dal sikere, na meg a The Voice-ban való szereplése ugyancsak sok pénzt hozhat.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon