MENÜ
 • Jessica Simpson, a szexmániás

  Szokatlan hatással van rá a terhesség.

  A hollywoodi sztárnak már csupán alig egy hónapja van hátra gyermeke megszületéséig. A legtöbb várandós kismama ilyenkor nagyon kívános. Kívánják a fagyit, a palacsintát, a cézár salátát, akármit. Ő azonban valami teljesen mást kíván, amit nem a konyhában, vagy egy áruházban, hanem sokkal inkább a hálószobában kaphat meg magának. Ez pedig nem más, mint a szex.

  A kívánt öröm elérésében egykori profi focista férje is sokat segít. Igazi sportember lévén bármikor készen áll egy kis hancúrra és nagyon úgy fest, hogy tisztában is van vele, hogyan okozzon boldogságot feleségének. “Abszolút intim hangulatba tudok kerülni. Sőt, mondhatni megállíthatatlan vagyok mostanában. Soha nem volt akkora orgazmusom, mint az elmúlt hetekben.” Jó neki!

  Előző barátja, John Mayer is teljesen oda volt a lányért, még három évvel szakításuk után is csak ámuldozni tud azon, mennyire kívánós volt mindig is az exbarátnője, akit igazi “szexuális napalm bombaként” jellemzett. “Ez a lány egy drog volt a számomra, aminek képtelenség volt ellenállni. Teljesen megőrjìtett.” Kérdés, vajon a gyermek megszületése után mekkora lesz a hölgy étvágya, mindenesetre a jövő hónaptól nemcsak az ágyban, de a bölcső környékén is sok dolga fog akadni.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon