MENÜ
 • Jennifer Lopez a szerelemről beszélt

  Az énekesnő még mindig hisz benne.

  Annak ellenére, hogy jó néhány kapcsolata mondott csődöt, Jennifer Lopez még mindig hisz a szerelemben. A 45 éves előadó az Elle UK magazin számára nyílt meg a nagy Ő megtalálásáról.

  jlo-elle1

  Lopeznek valószínűleg nem okoz ártalmatlan éjszakákat az illető felkutatása, hiszen valószínűleg sorban állnak a kegyeiért a helyesebbnél helyesebb pasik. Jennifer még mindig elképesztően néz ki, így könnyedén megszerezhet bárkit.

  Íme a Txema Yeste által készített csodás fotók, amelyek a magazin októberi számában kerülnek majd az újságosok polcaira, szeptember 4-én, holnap.

  jlo-elle2

  “Mindenki láthatta, hogy én is hibázok. Minden egyes albumom a szerelemről szól, de nem fogom feladni. Át kell gondolnom, mit csinálok rosszul. Elsietek dolgokat, elragad a hév, nem veszem észre a jeleket, de ezekben mindenki hibázik. Minden alkalommal nehéz, amikor tönkremegy. Igazán fáj, de mindig elgondolkozok, hogy mit tettem, mit tanulhatok belőle. Akármilyen nehéz és fájdalmas is, még mindig hiszek benne, hogy magasabbra juthatok. Reménykednem kell, hogy egyszer majd megtalálhatom a megfelelőt.”

  jlo-elle3

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő