MENÜ
 • Jennifer Aniston még mindig nézi a Jóbarátokat

  Múlt héten írtunk nektek arról, hogy Jennifer Aniston megcáfolta a Jóbarátok folytatásának lehetőségét. Most azonban kiderült, hogy a színésznő egyszerűen nem bír elszakadni a sorozattól.
  A CBS This Morning című műsorában azt mondta Gayle Kingnek, hogy még mindig nézi a sorozatot, melyben főszerepet játszott. A műsorvezető arról kérdezte, hogy amikor otthon kapcsolgatja a televíziót és beleütközik egy régi epizódba, megáll-e. Aniston egyértelmű igennel válaszolt. Jó érzésekkel tölti el a műsor újranézése.
  – Nosztalgikussá válok és betegesen büszkévé… amitől pedig boldog leszek – magyarázta. – Egész részeket felejtettem már azok közül, amiket leforgattunk, szóval amikor megnézem, olyan, mintha először látnám.

  Mint mi is megírtuk, a Moviefon interjúban Jennifer következő filmje a Wanderlust lesz, melyben egy nudista hippi kommunába keveredik párjával. Akkor is arról beszélt, hogy ha az életben ilyen lenne és öt embert magával vihetne, az nem más lenne, mint Phoebe, Joey, Ross, Monica és Chandler.
  Lájk, ha te is lennél hippi velük!

  Ajánló

  A világ legkövetettebb tinijeinek sikertitkai

  Magyarországról beszéltek a világ legkövetettebb sztártinijei a Kids’ Choice díjátadón

  Kezdődik a hatodik Nagy-Szín-Pad!