MENÜ
 • Jeckyll és Hyde Győrött

  Újra színpadon a legendás darab, ezúttal a győri Nemzeti Színház tűzi műsorára.

  A történet mindenki számára ismerős: az 1880-as évek Londonjában Dr. Henry Jekyll olyan szérumot keres, amellyel elválaszthatja az emberben lakozó józ a gonosz énjétől – ezáltal szeretné megmenteni és kezelni az elmebetegeket.
  A kórházi testület azonban nem egyezik bele az emberi kísérletekbe, így a doktor saját magán próbálja ki a gyógyszert…ennek pedig végzetes következményei lesznek.
  Színre lép ugyanis gonosz énje, Mr. Edward Hyde…London utcáin pedig vérfürdő veszi kezdetét.

  A darab 1990 óta rengeteget változott és alakult. Míg kezdetben inkább egy romantikus darabról beszélhettünk, a sok változás után most már inkább egy dinamikus, horrorisztikus és egyben elgondolkodtató művet tekinthetünk meg a színpadon.

  Hazánkban először a Musical Színház prezentálásában láthatta a közönség, most pedig Molnár László rendezésében nézhetjük meg Győrött, illetve a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében.

  A főszerepet ezúttal is a rendező alakítja, aki már számos produkcióban bizonyította, hogy egyszerre két helyen is kíválóan helyt tud állni. Váltótársa Fejszés Attila lesz.

  A menyasszony, Emma szerepében Tunyogi Bernadett fog tündökölni, aki elmondta, hogy élete egyik legmeghatározóbb előadásaként tartja számon ezt a darabot, és kollégáival együtt nagyon boldogok, hogy újrázhatnak ebben az alkotásban.

  Molnár László már az olvasópróba elején leszögezte, hogy a közönség egy teljesen új produkcióval fog szembesülni. Kentaur monumentális díszletei mellett két új dal fogja igazán élvezetessé tenni ezt a két órát.

  „Elképesztő volt visszahallgatni a zenét és saját magamat egy évekkel ezelőtti cd-ről. Nagyon szép emlékeket hozott elő belőlem” – mesélte Janza Kata a próba szünetében.
  “Nagy ajándék a sorstól, hogy újra eljátszhatom Lucy-t, ezt a csupaszív, rendkívül szerethető, tragikus sorsú lányt.”

  A Dóm téri közönség három alkalommal, július 6-án, 7-én és 8-án láthatja majd a darabot.

  Forrás: szegediszabadteri.hu

  Fotók: www.gyoriszinhaz.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon