MENÜ
 • Jay Z és Beyoncé keresett a legjobban

  Ha sztárpárokról beszélünk, ők az abszolút elsők. A második helyezett talán már meglepőbb lehet.

  A Forbes minden évben beletúr a világ leggazdagabbjainak pénztárcájába. Nem kíméli sem a vállakozókat, sem a politikusokat, de még a sztárvilág oszlopos tagjait sem. Legfrissebb kiadványuk szerint az utolsó időszakban, azaz 2012 júniusa és 2013 júniusa között a legjobban kereső sztárpár Jay Z és Beyoncé volt.

  Az elmúlt egy év legjobban kereső sztárpárja

  Kettejüknek együtt 95 millió dollárt, azaz közel 23 milliárd forintot sikerült munkájukkal, fellépéseikkel és egyéb tevékenységükkel keresniük. A végeredményt erősen megnyomta Jay Z 2011-es Watch the Throne albuma, valamint felesége Mrs Carter elnevezésű világkörüli turnéja. Ami igazán példás bennük és dicséretet érdemel, hogy tetemes vagyonukból bőven gondolnak másokra is.

  A dobogó második fokán Tom Brady és Gisele Bündchen (ő egyben a tavalyi év legjobban fizetett szupermodellje), a harmadikon pedig Brad Pitt és Angelina Jolie áll, akiket – már a dobogóról leszorulva – Ashton Kutcher és Mila Kunis követ. Kim Kardashian és férje, Kanye West csak az ötödik helyen – az első helyezett pár egyébként az ő gyerekükre is bőven gondolt.

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Kép forrása: digitalspy.co.uk

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő