MENÜ
 • Jávorszarvast akart kikerülni, medvét gázolt

  Ki tudja, sírt, vagy nevetett az a norvég sofőr aki ellen összeesküdött az állatvilág, az azonban biztos, hogy nem mindennapi történetet tudhat magáénak.

  Egy norvég férfi rémmesébe illő történetbe keveredett, amikor az Oslotól északra fekvő Hanestad közelében autójával egy erdős részen közlekedett. Éjfél körül járhatott, amikor a sofőr megpillantott egy jávorszarvast, amely előtte rohant át az úton. A férfi ki akarta kerülni, ezért elrántotta a kormányt, de nem vette észre, hogy éppen egy medve felé irányította autóját. Akármennyire is meglepő a történet, annak tekintenében, hogy a környéken körülbelül százezres jávorszarvas-populáció és körülbelül 200 példányból álló barnamedve-kolónia él, könnyen előfordulhat.

  “Az autót vezető férfi lassított és kissé balra rántotta a kormányt, hogy elkerülje a jávorszarvast, ekkor gázolta el az éppen útjába kerülő medvét.” – mondta el Svein Erik Bjorke vadőr.

  A hatóságok azóta a sérült állatot keresik, amely az erdőbe menekült. Mivel vérnyomokat is találtak, arra gyanakszanak, hogy a szerencsétlen állat belső sérüléseket is szenvedhetett. A hatóságok elmondták, a férfi teljesen szabályosan, jóval a megengedett sebesség alatt közlekedett és szerencsére sérülés nélkül úszta meg a bizarr balesetet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon