MENÜ
 • Javier Bardem csillagot kapott

  Miközben mindenki a 007-essel van elfoglalva a filmiparban, a Skyfall rosszfiúja, Javier Bardem csillagot kapott a Hollywood-i Hírességek Sétányán.

  A ceremónián részt vett a legújabb Bond-film rendezője, Sam Mendes is, mellette pedig természetesen megjelent Daniel Craig, illetve Berenice Marlohe és Naomie Harris is.

  “A lehető legjobban szeretném végezni a munkámat. Itt állni és csillagot kapni a Hírességek sétányán olyan megtiszteltetés számomra, amelyről nem is álmodtam. Nagyon köszönöm“ – mondta Bardem az összegyűltek előtt, majd viccesen hozzátette: “Nagyon zavarban vagyok…ennyi ember előtt kell beszélni, ráadásul angolul és mindenki képeket készít, miközben arra vár, hogy valami brilliánsat fogok mondani, de ez nem így lesz!”

  Bardem egyébként az első spanyol, akit Oscar-díjjal tüntettek ki, méghozzá a 2007-es Nem vénnek való vidék című filmben nyújtott alakításáért. Sam Mendes pedig a lehető legjobb választásként gondol a díjazottra, hiszen szerinte Bardem rosszfiú szerepe tette igazán naggyá a Skyfallt:

  “Először azt gondoltam, ez őrültség. Erre a szerepre őt? Hiszen nézzetek rá, fantasztikusan néz ki! De aztán gondoltam próbáljuk meg… erre visszajön egy hét múlva és senki sem ismerte fel. Más volt az arca, a haja, máshogyan nézett ránk. Ahogy a kamerába nézett, teljesen más ember volt, mint két másodperccel előtte. Akkor jöttem rá,  mit is jelent valójában igazán nagy színésznek lenni. És Javier az egyik legnagyobb, akivel valaha is találkoztam!”

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon