MENÜ
 • Japánban tölti a karácsonyt a 2014-es Miss Balaton

  Tajvanon forgatott

  Nagypál Krisztina, a Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese Tajvanon járt nemrégiben, a szépség egy forgatás és fotózás kedvéért repülte át a fél világot. Azonban nem ő az egyetlen a Miss Balaton modellek közül, aki a Távol-Keletre utazott mostanában. Király Lili, a 2014-es győztes Japánban tölti az ünnepeket is.

  nagypal_kriszti_2

  Nagypál Kriszti egy fitnesz márka felkérésére nyolc napot töltött Tajvanon, ahol forgatásokon és fotózásokon vett részt. Mivel minden nap a munka jegyében telt, így városnézésre, nem volt ideje, de azért néhány gasztronómiai különlegességet megkóstolt.

  „Sosem utaztam még ilyen messzire, hatalmas élmény volt. Tavasszal választottak ki erre a munkára, ahol edzéshez szükséges termékek népszerűsítéséhez készült egy videó, amelyet Magyarországon is látni lehet majd” – mesélte Kriszti. „Sajnos az ország felfedezésére nem maradt időm, de pár helyi ételt kipróbáltam, mindenféle tengeri herkentyűt megkóstoltam. Ha minden jól megy, jövőre is visszatérhetek, és remélem akkor kicsit több időm lesz városnézésre is.”

  nagypal_kriszti_1

  Király Lili már tavaly is Tokióban karácsonyozott, és idén is Japánban tölti majd az ünnepeket.

  „Itt inkább karácsonykor buliznak a helyiek, így mi is ezt tervezzük. Szilveszterkor és az újév első napjaiban pedig minden bezár, és a családjukkal töltik az időt az emberek, így mi kirándulni fogunk ekkor” – kezdte Lili, aki már tavaly beleszeretett Japánba. „Januártól több modellügynökséggel felveszem a kapcsolatot, mert hosszabb távon szeretnék itt maradni Tokióban.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon