MENÜ
 • Janicsák Vecának az autója is zsír!

  A X-Faktor első női győztese nemrégiben életmódváltó programba kezdett, s ma már – szó szerint – úton, útfélen arra buzdít, hogy éljünk és étkezzünk egészségesebben. Még az autóján lévő felirattal is arra ösztökél, tegyük le voksunk a sportos életvitel mellett.

  A bájos énekesnő ez év elején szerezte meg jogosítványát, és rögtön szenvedélyévé is vált a vezetés, amely nagyszerű kikapcsolódás számára a húzós koncerteket követően:

  “Már a gyakorlati órák kezdetén éreztem, hogy imádok majd vezetni, így is lett. Eddig a nővérem jött értem, a fellépések előtt, de most már sokszor én vezetek el hozzá, s onnan indulunk tovább. Hazafelé pedig nagyszerű levezetés a hajnalban még üres utakat róni – meséli Veca, aki ettől függetlenül továbbra is a mozgást helyezi előtérbe, és városában könnyedén mond le új hobbijáról. – Minek is ülnék autóba egy-két kilométerért? A településen belül, ahol lakom, sokszor biciklivel vagy gyalog közlekedek, így le tudom mozogni a kocsiban töltött időt. Emellett sokféle sportnak hódolok. Legjobban azokat az edzéseket szeretem, amelyeket a szabadban végezhetek. Ilyen a lovaglás, vagy a jógázás egy tisztáson, és persze a futás Zentával, a kutyámmal” – tette hozzá a mindig mosolygós Veca, aki fittebb, mint valaha, jobban bírja a koncertezéssel járó erőpróbát.

  Az énekesnő április közepén kezdett bele az Ez zsír! életmódváltó programba, amelyet kocsiján is óriási felirattal hirdet. A megmozdulás célja, hogy 1 millió feles kilótól szabaduljon meg az ország, s ehhez minden, a www.life.hu/ez-zsir oldalon regisztráló a saját paraméterei alapján kap segítséget: étrendjavaslatokat, otthon végezhető edzésterveket, különböző kalkulátorokat. Egyéni életmódjához igazított programját aztán mindenki nyomon követheti a nap 24 órájában interneten és mobilon is.

  A Magyar Televízió ismert séfje, Buday Péter is a kampány mellé állt, és Vecához hasonlóan arra buzdít, alkalom adtán négykerekű járgány helyett pattanjunk bátran biciklire:

  “Amikor Münchenben dolgoztam, szinte csak kerékpárral közlekedtem a városban. Mostanában újra biciklizek, ezúttal az unokaöcsémmel. Persze a munkánk miatt gyakran nem tudunk lemondani az autóról, de például a belvárosban érdemes megfontolni a gyaloglást vagy a tekerést” – ösztökél az egyébként már majd’ három évtizede jogosítvánnyal rendelkező sztárszakács, akinek újonnan nyílt étterme a Gesztenyés Parkban szintén fejszellőztető és átmozgató sétákra ad lehetőséget.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon