MENÜ
 • Jamie Woon is vár a VOLT-on

  A karakteres hangú dalszerző-énekes stílusosan ötvözi az elektronikus dallamokat a fülledt soul zenével. Jamie Woon nemrég Budapesten teltházas koncertet adott, most pedig a fesztiválra is hatalmas bulit ígér!

  Woon az underground elektronika világának bűvöletében élt pályájának elején, sokat dolgozott együtt a dubstep mozgalom egyik úttörőjével, Buriellel, és maga is jelentős hírnevet szerzett a londoni dubstep színtéren.

  Első független kiadványa, a Wayfaring Stranger volt, melyből az előbb említett alkotótársa készített emlékezetes remixet, majd ketten együtt összehozták a kritikusok által körberajongott Night Air című anyagot. Ez a munka készítette elő a most huszonnyolc éves énekes nagy hatású bemutatkozó albumát, a Mirrorwritingot, melynek tavaly áprilisi megjelenése előtt hősünk már felkerült az év nagy reménységeit rangsoroló BBC-listára.

  Az apai ágon maláj-kínai, míg az anyai családi vonalon skót-ír felmenőkkel rendelkező Woon első osztályú zenei képzésben részesült: tanulmányait a legendás BRIT Schoolban végezte, mely intézmény olyan sztárokat adott az utóbbi időben a világnak, mint Adele, Leona Lewis, Katie Melua vagy Amy Winehouse.

  Legfintosabb dalai: Lady Luck, Night Air, Shoulda, Robots

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon