MENÜ
 • Jáksó 1 milliónál is többet keres

  Jáksó László saját elmondása szerint az összes lépcsőfokot megjárta az érvényesüléshez. Most havi 1 milliónál is többet keres.

  Cége milliárdos szerződés kötött az MTVA-val a Marslakók című szappanopera gyártásával kapcsolatban, közben pedig három munkahelyen dolgozik. Összjövedelme meghaladja a havi 1 millió forintot, de ezért sok áldozatot hozott.

  „Tizenhét éve kezdtem rádiósként. Három évig voltam segédszerkesztő. Az összes lépcsőfokot megmásztam – mesélte Jáksó. – Éheztem, szenvedtem, kilencezer forintot vittem haza havonta, de kerestem a lehetőségeket. Sehová sem úgy mentem, hogy vegyenek fel. Tizenhárom évig ötleteket küldtem mindenhova. Aztán a TV2-nél azt kérték, vezessek pénzlobogtatós műsort. Mondtam, nem jó ötlet, lehülyézném a nézőket. Közben hívtak az RTL-től a Heti Hetesbe. Azonnal elvállaltam, bár nem vagyok egy hahotázós típus, és van némi hajlamom a depresszióra. Elkezdtem vicceket mondani. Verebesék lehülyéztek. Mondtam, jó, leszek hülye, csak a műsor jó legyen.”

  Többen is szájukra vették a Marslakókra kötött milliárdos szerződés miatt, de a rádiós műsorvezető elárulta, hogy sosem politikai szempontok szerint helyezkedett. Hozzátette, hogy több mint négyéves munkája van abban, hogy a szappanopera elindulhatott.

  „Korábban legalább 30 tervet adtam be tévékhez. Kétezer és ötezer oldalas terveket írtam úgy, hogy senkinek sem mondhattam, fizesse ki a munkámat. Egy szappanopera sokba kerül. Ebben a pénzben az egyéb költségek mellett 150 ember bére is benne van. Spórolunk, ahol tudunk. Volt, hogy a saját fizetésünkből tettünk bele pénzt, hogy felgyújthassunk egy házat.”

  Elárulta, hogy tisztában van vele, mennyit keres egy átlagember, és egyáltalán nem akar vagyont gyűjteni. Inkább próbál másokon segíteni. ha jól megy a sorozat, pedig visszavonulna és vidékre költözne.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon