MENÜ
 • Jakabos Zsuzsa a divatvilág szerelmese

  A legjobb sportolónőket is díjazza idén a Glamour

  Két kategóriában is újít a Glamour Women of the Year! A rangos esemény évről évre tartogat meglepetéseket, így idén egy sportolónő és egy kiegészítő tervező is bezsebelheti a népszerű női magazin elismerését. A sportolónők versenyében Jakabos Zsuzsa mellett másik két úszónőnk is esélyes, míg a legjobb kiegészítők tervezőinek mezőnyébenAbonyi Alma is helyet kapott.

  Sportolók és izgalmas kiegészítők tervezői is ringbe szállnak a Women of the Year címért. Jakabos Zsuzsa, Hosszú Katinka és Illés Fanni úszók mellett a snowboardos Gyarmati Panka is verseng az olvasók szavazataiért. Bár a hétköznapok során Jakabos Zsuzsa számára a praktikusság a mérvadó, minden idők legdögösebb sportolójának választott úszónőnkben mégis igazi nőiesség lakozik.

  jakabos_zsu_fotokredit_emmer_laci

  „Mivel napi két edzésem van, a kényelem és az egyszerűség jellemzi a ruháimat. Farmert, pólót, sportcipőt viselek legszívesebben, de olykor-olykor azon kapom magamat, hogy már két hete nem vettem fel farmert, mert melegítőben járkálok.  A divat világát éppen azért tartom érdekesnek, és ezért is szeretek fotózásokra járni, mert ilyenkor olyan környezetbe, olyan ruhák és sminkek közé csöppenek, ami számomra eltér a mindennapitól, ugyanakkor nagyon tetszik.” – mondta Zsuzsa, aki egy komoly vállműtét utáni rehabilitációt követően 2014-ben is kiváló eredményekkel büszkélkedhetett.

  A legjobb magyar kiegészítők tervezőinek kategóriában Abonyi Alma olyan tervezők mellett verseng majd, mint Anna Zaboeva, Gulyás Sára, Oláh Anna vagy Ruszkai Orsi. Alma formabontó táskái és ékszerei 2013-ban robbantak be a piacra, amelyeket nemcsak előszeretettel hív életre, de gyakran visel is. A külföldi nyitás mellett a jövőben ráadásul cipőkkel és bútorokkal is bővítené repertoárját.

  „Boldog vagyok és megtisztelő, hogy ilyen nagyszerű hölgyek közé választottak engem is. Annak ellenére, hogy milyen pici ország vagyunk, rendkívül színes és igényes a divatpalettánk, nem szűkölködünk tehetségekben.” – vélekedett Alma. A fiatal tervező személyes ruhatárában is kiemelt szerephez jutnak a kiegészítők: „Az egyszerű darabokat kedvelem leginkább, amiket kiegészítőkkel remekül lehet hangulathoz vagy alkalomhoz igazítani.” – mesélt saját ízléseséről Alma, aki azt is elárulta leginkább szerettei társaság és az edzés kapcsolja ki.

  Jakabos Zsuzsára, Abonyi Almára, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon