MENÜ
 • Jaguárkölykök születtek

  A kicsiket egyelőre nem nevezték el

  A San Diego Állatkert munkatársai egyelőre a közönség elől zárva tartják azt a két jaguárkölyköt, akik három hete születtek állatkertjükben. Az esemény azért is fontos, mert a rendkívül veszélyeztetett állat az utóbbi harminc évben nem szaporodott fogságban.

  Az eddig névtelen kicsiket pár hónapig még nem hozzák nyilvánosság elé, mivel ezek az állatok nagyon érzékenyek, megvárják, míg mamájuk magától viszi a külső futtatóba őket, ahol már a közönség számára is láthatóvá válnak.

  “Nagyon izgatottak vagyunk. A hím és a nőstény kölyök is jó ütemben fejlődik, nagyon kedves kis állatok. Már közel járnak a 3kg-hoz, anyjuk táplálja őket. Egészségi állapotuk nagyon jó, mi pedig alig várjuk, hogy végre látogatóink is megcsodálhassák ezt a két gyönyörű teremtményt” – nyilatkozta Adam Johnston, az állatkert gondozója.

  Habár ezek a kölykök imádnivalóak, a jaguár a világ harmadik legnagyobb macskája, rendkívül agresszív és gyorsan támad. A dél-amerikából származó faj évtizedek óta a kihalás szélén áll, hiszen bundájának különleges mintázata miatt rendkívül nagy számban vadászták a múltban.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon