MENÜ
 • Jackson nem volt felkészülve

  Michael Jackson egyáltalán nem volt felkészülve arra, hogy visszatérjen a színpadra, derült ki egy frissen kiszivárgott e-mailből.

  Hetekkel Jackson nagy visszatérő turnéja, a This Is It előtt, a show rendezőke, Kenny Ortega e-mailen keresett fel egy pszichiátert, beszámolva neki arról, hogy Michael nem jelenik meg a próbákon, problémái vannak a napi teendőkkel és a legnagyobb slágereit is tátogja.

  “MJ nincs elég jó formában ahhoz, hogy egyszerre énekeljen és táncoljon.” – olvasható egy e-mailben, egy másik szervező pedig így nyilatkozott a pop királyának állapotáról: “Reménytelen eset.”

  Az orvosként dolgozó Randy Phillips pedig ugyancsak e-mailben írt Jackóról, miszerint “valóban egy problémával állnak szemben.” A doktor ezen kívül említést tett az alkohollal kapcsolatos problémákról is.

  A turné előtti hetekben Jacko állapota valószínűleg hatalmas stresszt okozhatott a szervezőknek, akiknek a megegyezés szerint 15 millió fontot kellett volna fizetnie, ha a legendás Jackson nem képes színpadra lépni. Nem tudhatni, hogy ez mennyire hathatott Jackson labilis állapotára, aki végül orvosa hibájából túl nagy adag gyógyszert vett be, melybe bele is halt 2009 június 25-én.

  Sok rajongó szerint ha Jacksont nem hajszolták volna bele abba, hogy egy egész turnét végigcsináljon, nem történt volna meg a tragédia.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon