MENÜ
 • Jackson már saját testvérét is lelövette volna

  Matt Fiddes, Michael Jackson egykori testőre érdekes történeteket hozott nyilvánosságra a világsztár halála előtti paranoiás viselkedéséről.

  A pop királya egyszer saját testvérének, Randy Jacksonnak a megöletését követelte a belső köréhez tartozó emberektől. Matt elmondása szerint Jackson súlyosan paranoiás volt. Már évek óta háborúzott testvéreivel, akik elkeseredetten próbálták őt rávenni, hogy leszerződjön egy 500 millió dollárt taksáló Jackson 5 turnéra.

  „Michael már-már egyenesen rettegett saját családtagjaitól.“ – állítja a testőr. A konfliktus akkor érte el tetőpontját, amikor Randy megpróbált utat törni Jacksonhoz az őt körülálló testőrök között egy bérelt villájában. Jacko azt parancsolta, hogy lőjék őt agyon.

  Természetesen senki nem lőtt Randy-re, aki viszont annyira megrémült, hogy a telefonját markolászta, és azzal fenyegetőzött, hogy ha lelövik, azt a sajtó azonnal megtudja, és hatalmas ügy kerekedik belőle.

  Matt szerint Jacko egyszerűen nem volt magánál a drogok miatt, és eszelősen viselkedett. A testőr arról is említést tett, hogy Jacko mélységesen megvetette Madonnát, valamint rendszeresen tűvel szurkált egy Steven Spielberget megtestesítő voodoo-babát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon