MENÜ
 • Jacko orvosa váltana

  Állítása szerint gyakorlatilag haldoklik a börtönben. Az ötvenkilenc esztendős férfi szerint nagyon kegyetlenül bánnak vele, még egy állat is jobb sorsra számíthatna.

  A Pop Királya, Michael Jackson haláláért a bíróság immár hónapokkal ezelőtt orvosát, Conrad Murray-t tette felelőssé. A férfi el is kezdte letölteni idejét egy los angelesi börtönben. Az ember azt gondolná, hogy egy elítélt gyilkos ilyenkor inkább meghúzza magát, a volt orvos azonban nagyon nem ilyen. Elkezdett panaszkodni a benti viszonyokra és mihamarabb változást szeretne.

  Állítása szerint gyakorlatilag haldoklik a börtönben. Az ötvenkilenc esztendős férfi szerint nagyon kegyetlenül bánnak vele, még egy állat is jobb sorsra számíthatna. Cellájában csak havonta egyszer szellőztetnek és tiszta alsóneműt is csak ilyen időközönként kap. Továbbá attól is fél, hogy agydaganata van.

  Ezek tehát azok az okok, amelyek miatt a doktor úr nem bírja elviselni jelenlegi helyzetét és egy állami tulajdonú börtönbe vágyik, ahol jobbak a körülmények és a daganattal kapcsolatos félelmének is utána tudna járni. A kérdés az, vajon engednek-e a kéréseinek és ha igen, ahhoz mit fog szólni Jacko családja. A rajongókról nem is beszélve.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon