MENÜ
 • Jacko lányának öngyilkossági kísérlete az iskola miatt volt?

  Az egész világot megrázta Paris Jackson, Michael Jackson lányának öngyilkossági kísérlete, melynek okaira kezd fény derülni. Többek között a drága magániskola diákjai is nagy szerepet játszhattak...

  A fiatal lány a bulvármédia szerint azért akart öngyilkos lenni, mert nem engedték el egy Marilyn Manson koncertre, viszont ennél természetesen árnyaltabb a dolog – Parist a bennfentesek szerint az elmúlt időkben rendkívül sok stresszhatás érte – például folyamatosan zaklatták iskolájában.

  Erre viszont többé esélyt sem adnak nagyszülei, akik jelenleg nevelik – miután fény derült arra, hogy mennyi csúfolódás éri szegény lányt, eldöntötték, hogy kiveszik a drága magániskolából és egy másik oktatási intézményben keresnek neki üres iskolapadot.

  Az egyik bennfentes így nyilatkozott a lány helyzetéről:

  “Paris mostanában teljesen kétségbeesett volt az iskola miatt, ahol egy gonosz lányokból álló csoport folyamatosan zaklatta. Ezek a zaklatások akkor kezdtek el erősödni, mikor a nyilvánosságra kerültek apja hamis vádjai a pedofíliával kapcsolatban. Régóta kívülállónak érzi magát. Ha visszatérne az iskolába, lehet az öngyilkossági kísérlet miatt még többet zaklatnák.”

  Szóba került az is, hogy a jövőben Paris anyjával Debbivel élne, akinek van egy farmja  Los Angelestől távol. Itt egy kicsit megnyugodhatna a zaklatott lány lelke.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon