MENÜ
 • Jacko eddig eltitkolt szerelme

  Tényleg feleségül akarta venni az énekesnőt?

  Az elmúlt évtizedek két legtragikusabb sorsú énekes világsztárja között lehet több volt, mint amire bárki valaha is gondolt. A két énekes először 1991-ben találkozott, amikor mindketten karrierjük csúcsán álltak. Az akkor harminchárom éves Jacko éppen óriásit kaszált legújabb albumával a Sonynál, a nála öt esztendővel fiatalabb Whitney-nek pedig akkoriban 25 millió példányban kelt el lemeze. A megismerkedést követően először a férfi neverlandi birtokán töltöttek el együtt hosszabb időt. Jacko állítólag ekkor szeretett bele a nőbe.

  Az együttlét nagyon mély benyomást tett Michaelre. Gyakorlatilag beleszeretett Houstonba, még azt is el tudta volna képzelni, hogy egyszer majd feleségül veszi. Ezért is viselte meg állítólag rettenetesen, amikor Whitney viszonyba kezdett bátyjával, Jermaine-nel. De nem szólt semmit, hanem türelmesen nyelt, abban reménykedve, hogy egyszer majd elnyeri a nő szerelmét. Mert különleges kapcsolat volt az övék, hiszen gyakorlatilag ugyanazt az utat járták be. Az egész világ ismerte őket és szerette zenéjüket, mindenhol újságírók és fotósok hada követte lépteiket.

  Mindezeket az információkat Michael Jackson egykori testőre hozta napvilágra. Szeretné ugyanis végleg eloszlatni azokat a rossz indulatú pletykákat, amelyek arról szóltak, hogy főnöke meleg volt, sőt, mindezeken felül fiatal fiúkat molesztált neverlandi birtokán. “Minden reggel, nagyon korán felhívott. Tragikus, hogy mennyire magányos volt ez az ember.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon