MENÜ
 • Jack Sparrownak képzelte magát a hajórabló nő

  Erős alkohol - és drog befolyásoltság alatt volt az a nő, aki egy darthmouth-i kikötő személyszállító hajóját ostromolta az éjjel.

  Az ötvenegy éves Alison Whelan valószínűleg óriási Johhny Depp-rajongó lehet. Tegnap éjjel ugyanis a Darthmouth Kikötő egyik száz személyes hajóját igyekezett elkötni, miközben a hőse által formált kalóz, Jack Sparrow nevét kiabálta.

  Az őrült nő nem is kicsi felfordulást csinált, hiszen sikerült is elindulnia a hajóval, amely a manőver közben több, a kikötőben horgonyozó hajóban is kárt tett. Közben körülbelül harminc mentős, rendőr és partiőr igyekezett megfékezni a kalózt, aki elmondása szerint St. Tropez felé igyekezett. A nőt végül sikerült megfékezni és első körben kórházban szállították, ahol megállapították az orvosok, hogy valamiféle hallucinogén növényt fogyaszthatott az ámokfutást megelőzően.

  Miután kijózanodott, a nő tagadott minden ellene felhozott vádat, azt mondta, egyszerűen képtelenség, hogy ilyesmivel vádolják, habár azt elismerte, hogy amikor iszik, néha “kissé furcsán viselkedik”. Gondoljunk csak bele, milyen lehet, amikor “nagyon furcsán” viselkedik…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon