MENÜ
 • J-Lo újra kivételez

  Szaftos munkát ad legújabb pasijának is

  Jennifer Lopez imádja a férfiakat, ez soha nem volt titok. El is fogyasztott már jó párat és szeretetét nemcsak a hagyományos utakon szerette kifejezni. Azaz előszeretettel tolta be a fiúkat olyan helyekre, munkákba, ahova nem feltétlenül ők kerültek volna. Első férje, Ojani Noa például megkapta az énekesnő Miamiban található éttermét, hogy vezesse ő.

  A következő “áldozat”, Chris Judd rendszeresen felbukkant J-LO videóiban, Ben Afflecknek pedig szintén alaposan alá lettek pakolva a dolgok. Bár hozzá kell tenni, hogy utóbbi azért a saját erejéből is szép kis karriert épített magának. Lopez legújabb barátja, a nála tizennyolc évvel fiatalabb srác, Casper Smart is úgy tűnik, hogy megkapja a magáét.

  A fiúé lett a lehetőség, hogy megkoreografálja és rendezze Lopez következő klipjét. Ezúttal tehát nem csak az ágyban csillogtathatja meg fiatalos kreativitását, hanem a szakmai életben is. Elég nagy előrelépés lehet neki, hiszen ezt megelőzően csupán egy háttértáncos volt barátnője stábjában.

  “Nagyobb felelősséget szeretett volna neki adni, úgyhogy nem összehasonlítandó Britney Spearsszel, akit kigúnyoltak, amikor hozzáment a táncos Kevin Federline-hoz.” – tették hozzá a párhoz közel álló források. Vajon tényleg nekik lesz-e igazuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon