MENÜ
 • J. Lo-t nem szereti a pasija?

  Az énekesnő fiatal párjának egyik régi barátja szerint Casper Smart egy álnok kígyó, akitől tartani kell.

  Jennifer Lopez teljesen belezúgott a fiatal táncosba – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a folyamatos ajándékok után megtette a srácot turnéja fő koreográfusának, amiről állítólag még reality show is készül majd. Ám a szintén táncos Josh Ayers, aki sokáig Casper Smart legjobb barátja volt, óva inti az énekesnőt.

  “Addig mindent megtesz Jenniferért, amíg ez jót tesz a karrierjének. Csakis ezért van vele.” – állította Ayers.  Azt is elárulta, hogy Smart két évig a szintén táncosként dolgozó Aisha Francis-szel járt, és neki köszönhette a Jennifer Lopezzel közös munkát is. De vele is csak addig volt, amíg szüksége volt rá, és amint az énekesnő rámozdult, már ki is rakta a csaj szűrét.

  J Lo és kedvese nem kívánta kommentálni a vádakat, így nehéz eldönteni, hogy vajon van-e alapjuk. Sajnos valóban gyanús a dolog, hisz ahogy az lenni szokott, a fiatalabbik fél részéről általában nem a szerelemről szólnak az ilyen kapcsolatok. Ti mit gondoltok?

  ennifer Lopez fülig szerelmes fiatal pasijába – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a folyamatos ajándékok után megtette a srácot turnéja fő koreográfusának, amiről állítólag még reality show is készül majd. Ám a szintén táncos Josh Ayers, aki sokáig Casper Smart legjobb barátja volt, óva inti az énekesnőt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon