MENÜ
 • J.Lo szerint gyerekei boldogak egy egyedülálló anya mellett is

  Jennifer Lopez producerként vesz részt egy új, különleges család koré épülő sorozat munkálataiban. Anyaként neki sincsen könnyű dolga...

  Jennifer Lopez új műfajban próbálja ki magát – hétfőn mutatják be a The Fosters című sorozatot, melyben producerként működik közre. A sorozat a hétköznapitól eltérő családokat akarja támogatni, középpontjában egy két nő által nevelt família lesz, melynek tagjai különböző etnikumúak.

  Az énekesnő-színésznő nyilatkozata szerint könnyen tudott alkalmazkodni a témához, hiszen ő maga is egy nem egészen hétköznapi család tagja.

  “Én sem egy hétköznapi családban élek. Egyedülálló anyuka vagyok, a gyerekek apja nem él velem. Van három mostohatestvérük két különböző anyukától. Ez nem éppen hagyományos… Hogy akarom-e, hogy a gyerekeim azét érezzék, hogy ez furcsa? Dehogyis! Egy ilyen műsor létrehozásával meg tudom mutatni, hogy nincsen olyan, hogy tökéletes család.”

  J.Lo szerint a társadalom máig szigorú az egyedülálló, elvált anyákkal. Szerinte viszont az, hogy egy házasság nem működik, nem fontos a család szempontjából. A legfontosabb ugyanis a szeretet.

  “Minden a szeretetről szól és erre mindig emlékeztetem is magam, mikor a társadalom belemászik a fejembe és azt üzeni, hogy ennek nem kellene így lennie, ezt csináltam rosszul, azt csináltam rosszul, kudarcot vallottam. De nem. A gyerekeim boldogak, egészségesek, és úgy szeretem őket, mint semmi mást ezen a világon. És a gyerekeimmel minden rendben lesz. Szeretném, ha ezzel tisztában lennének!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon