MENÜ
 • Izgalmas kísérőprogramokat is kínál az idei Balaton Sound

  Világsztárok aláírásaitól kezdve az utcaszínházon át, a sportig

  Utcaszínházak

  A tavalyi nagy sikert követően idén is „vonulós” utcaszínházi produkciók színesítik a Balaton Sound programkínálatát. Az Astrobulles egy félig magyar, félig francia társulat, a Balaton Soundra vizuális és zenei elemekkel felturbózott, futurisztikus darabjukkal érkeznek. A Foolpool csapata különös látogatókat hoz a Soundra: senki nem tudja, honnan jöttek, de mivel mindenre kíváncsiak, a nézők pillanatok alatt a műsor résztvevőivé válhatnak. A fesztivál szinte minden pontjáról látható lesz a Balloon Chain állandóan változó kinetikus szobra, tele egymás után fűzött, világító, héliummal teli lufikkal. Idén óriási színváltós és villogó bábuk táncolják át a látogatókkal az éjszakát – vagy legalábbis egy részét. Elképesztő színkombinációk, hosszú combok és egy felejthetetlen szórakozás vár mindenkire, aki a Big Dancers csapatával tart. Az Oakleaf német gólyalábas utcaszínházi társulat tagjai pedig igazi kaméleonok: nappal trópusi állatoknak és virágoknak öltözve színesítik a fesztivál hangulatát, míg éjszaka különleges jelmezeikben vonulnak fel. A hazai vonalat egy több társulat tagjaiból alakult, különleges vizuál poi csapat erősíti, akik látványos produkciójukkal varázsolják el a nézőket. 

  photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

  Sport aktívaknak: 

  Az idei Balaton Sound fesztiválon is sok izgalmas mozgásformával várják az aktívabb fesztiválozókat. Lesz
  strandröplabda, strandfoci, de a foci vb-hez kapcsolódva várnak mindenkit a Teqball asztalokon, csocsó asztalokon, illetve focibiliard asztalokon is. A szabadabb mozgásformát kedvelők tollaslabdázhatnak vagy pingpongozhatnak és akiknek nem sikerült a téli felkészülés, még az esti koncertek előtt, edzők segítségével, a Sound egyedülálló crosstraining helyszínen vehetnek részt a vezetett edzések valamelyikén. 

  Sport kevésbé aktívaknak: Foci vb követhető óriáskivetítőn 

  A Balaton Sound alatt az oroszországi futball világbajnokság aktuális mérkőzéseit is megnézhetik egy óriáskivetítőn és a VIP zónában is a fesztiválozók. Július 6-án és 7-én valamennyi negyedöntőt láthatja a Sound közönsége, többek között olyan izgalmas összecsapásokat, mint Uruguay-Franciaország vagy Brazília-Belgium. 

  ‘Mattress Madness’ 

  A legőrültebb matracos partival is várják a látogatókat a BALATON SOUND feliratnál, a Balaton vizében szombaton 14 órától. Ez egy látványos “flashmob-szerű” víziparti, felfújható állatokkal/matracokkal/pizzaszeletekkel. 

  „Világsztár-szignók”

  A fesztivál szervezői a tavalyi évben – hagyományteremtő szándékkal – hozták létre a kezdeményezést, melynek keretében a Soundon fellépő sztárok itt hagyják kézjegyüket Zamárdiban. A show közben egy kamerára rögzített üvegtáblán “szignálták” fellépésük emlékét, megörökítve ezzel azokat a pillanatokat is, amelyeket a világsztárok és a rajongók közösen átéltek.  A nagy sikerrel bevezetett alkotások olyan népszerűségre tettek szert, hogy a szervezők idén is folyatják a hagyományt és további aláírás-filmeket készítenek a fellépőkkel. Mindemellett egy impozáns bejárati installáción helyezik el a tavalyi év tablóját, valamint ugyanitt átélhető lesz a tavalyi élmény az itt elhelyezett kivetítőkön bemutatott felvételeken keresztül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon