MENÜ
 • Itt vannak a Nyomorultak!

  Elismerjük, hogy a cím pocsék, de nem tudtuk kihagyni a szójátékot. 2012 decemberében a világirodalom egyik legnagyobb alkotása kap helyet a mozikban. És már plakátja is van.

  Végre nyilvánosságra került 2012 talán legnagyobb filmszenzációjának posztere. Bár Hollywood manapság csak feldolgoz, feldolgoz és feldolgoz, a Victor Hugo által írt Nyomorultak című irodalmi klasszikus vászonra vitele minden bizonnyal nem csak a producerek pénztárcájának de a kultúrának is jót tesz.

  A Nyomorultak filmplakátja a minimalizmus vonalán marad, és behódolva a hagyományoknak csak Cosette arca látható rajta. A festmény már az idők kezdete óta főszereplője minden egyes Nyomorultak-előadásnak, legyen szó a musical bemutatásáról Magyarországon, Csehországban vagy az Államokban. Úgy néz ki ez az arc továbbra is kitörölhetetlen marad.

  De a legjobb rész természetesen a lenyűgöző névsor: Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russel Crowe, Sacha Baron Cohen, Amyanda Seyfried és Helena Bonham Carter mind-mind biztosítékok arra, hogy a klasszikus megfelelő kezek között lett filmvászonra véve.

  fotó: Collider

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon