MENÜ
 • Itt van az új Rihanna dal, a Diamonds!

  Rihanna szokásához híven úgy dobálja ki a lemezeket, mint mi dobáljuk ki a masszív ikeás poharakat egy keményebb mosogatás után. Itt az új dal, a Diamonds!

  Rihanna ismét új lemezzel jelentkezik novemberben, aminek első előfutára a csupán néhány perce bemutatott Diamonds. A dalt a Z100Radio mutathatta be először, mi pedig el is ájultunk.

  Míg a We Found Love leginkább a klipjével érte el hatását, az új dal már első hallásra elvarázsolja a hallgatót. A Sia által ír dalt Rihanna pontosan olyan hanghordozással énekli el, mint a szerző is tenné, mely rávilágít arra, hogy vad partizások ide vagy oda, RiRi énekhangja évről évre jobb, profibb és teljesebb lesz.

  A középtempójú dal roppant erős refrénnel lett megáldva, a zenei alapok pedig tökéletesen viszik tovább a keserédes hangulatú dalt, főként a két producernek, Benny Blancónak és Stargate-nek köszönhetően.

  Az amúgy boldog szövegű dal ismét pont annyit újít Rihanna repertoárján, amennyivel kiadhat egy új albumot. A barbadosi szépség körüli gépezet nem áll le, és úgy néz ki a nagy hajsza maximum néhány infúziót eredményez az énekesnő karjaiban, silány árut nem.

  Bár ezen a héten Aguilera, Lana Del Rey és Kesha is piacra dobták új dalaikat, a hölgyek versenyét ismét Rihanna nyerte, akinél lassan gondolkozhatunk, hogy Britney helyett ne ő legyen-e a pop hercegnője.

  Meghallgathatjátok itt! Óvatosan! Függőséget okoz.

  Ajánló

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida

  Újabb külföldi sztárokat jelentett be a Sound