MENÜ
 • Itt laknak ők, a Törpikék

  Júzcar valóságos mesevárossá változott.

  A kétszáz lelket számláló Júzcar település az elmúlt évben hatalmas turisztikai-látványossággá nőtte ki magát, körülbelül százhuszonöt-ezren látogattak el ide a Hupikék Törpikék 3D-s animációs film bemutatása óta.

  A népszerűség oka, hogy a filmet ezen a településen forgatták, mely miatt az összes házat, beleértve a templomot is kékre festették, valóságos „törpfalut” hozva létre ezzel. A lakók nemrégiben úgy döntöttek, nem festik vissza eredeti színeikre az épületeket, hiszen a turisztika fellendülése jelentős bevételt hoz a városuknak. Természetesen a színeken kívül több minden is utal a népszerű rajzfilmre, például minden héten megtartják a „Hupikék Törpikék vásárt”, illetve több étterem és szórakoztatópark is épült a témára specializálódva.

  „Meglátjuk, hogyan működnek a dolgok, hiszen nem kényszeríthetünk senkit sem, hogy kék házban éljen, ha nem szeretne. Egyelőre azonban mindenkinek haszna származik az itt vendégeskedő túristákból, ha pedig valaki változtatni szeretne, újra szavazni fogunk” – nyilatkozta a város polgármestere.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon