MENÜ
 • Itt az új őrület: a tejelés!

  Az egyetemisták körében mindig is hódítottak a bolondos ötletek. Talán a mostani már tényleg az ostobaság határait feszegeti. Sőt!

  Egy éve még a planking hódított, és az elhívatott fiatalok a legszokatlanabb helyeken vágták magukat hasra. Utána következett a baglyozás: ennek lényege az volt, hogy a delikvensnek megdermedt kuvikként kellett guggolni bárhol, bármikor. És most itt az új divat! Vagyis fogj egy pohár tejet, majd öntsd vele nagyon magad. Hát erős kételyeink lehetnek ennek az élvezeti értékével kapcsolatban.

  A “milking” vagy “tőgyezésnek” is nevezett jelenség a Newcastle Egyetem diákjaihoz kötődik. Úgy gondolták, ideje a tanórákat közötti szünetet feldobni valamivel, így bementek a helyi boltba, és leöntötték magukat egy doboz tejjel. Vajon egyszerű pazarlásról van szó, pótcselekvésről, vagy tényleg akkora buli?

  “Volt, aki a helyi Tesco előtt zúdított a fejére egy gallon tejet, mások az egyetem zuhanyzójában vagy épp a metrómegállóban „tejeltek” – röhögött az intézmény egyik hallgatója.

  Természetesen a helyiek is megkérdőjelezik, hogy ez mennyiben segít az egészséges identitás, és az önimázs kialakításában.

  Forrás + kép: The Sun

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon