MENÜ
 • Itt az új dal! Visszatért Dido!

  A brit énekesnő hamarosan új albummal jelentkezik, melynek itt is első dala!

  Dido többévnyi kihagyás után adja ki jövőre új lemezét. A The Girl Who Got Away 2013 március 4-én kerül a boltokba, első kislemeze, a No Freedom pedig január 31-én kerül a rádiókba, de az énekesnő ma meglepte a nagyközönséget a korong egyik szerzeményével.

  Az underground-pop-elektro vonalán mozgó Dido elmondása szerint egy igazi pörgős elektro-lemezt dobott össze az elmúlt évek alatt – néhány dalt hotelszobákban rögzített egy szál szintetizátor és mikrofon segítségével. Az énekesnő szülési szabadságból tér vissza.

  Új albuma mától rendelhető meg iTunes-on, ennek ünneplésére adta ki a Let Us Move On című duettet, melyet a rapperrel Kendrick Lamarral vett fel.

  A szerzemény pont olyan, mint amit Didótól várnánk – lágy elektronika, selymes hang és mélyen érintő dalszöveg. Az álomszerű finomság kicsit visszavisz minket az 1999-es, No Angel albumon megismert fiatal lányhoz, aki nem fél a líraiság és az elektronika keveredésétől.

  A Let Us Move On nem kislemez-alapanyag, de nem is annak szánták, hanem üzenetnek – miszerint Dido újra itt van, hogy kitöltse azt az űrt a mainstream és underground mezsgyéjén, melyen csak ő képes ennyire nőiesen, finoman, elegánsan és mondjuk, briten egyensúlyozni.

  Örülünk neked, Dido! A dalt itt lehet meghallgatni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon