MENÜ
 • Itt az új dal Aguilerától!

  Habár a hivatalos megjelenéstől még messze van Christina Aguilera új dala, ettől függetlenül az internetnek hála a demó már meghallgatható. Jól ki is elemeztük.

  Tegnap Aguilera morcosan ébredhetett, miután kiderült, hogy nagy visszatérő kislemeze már mindenki számára elérhetővé vált. Az énekesnő augusztus 21-21 között forgatta le videóklipjét Your Body című új dalához, mely első hírnöke lesz legújabb albumának, mely bár még címmel nem rendelkezik, azt tudjuk, hogy még idén a boltokba kerül.

  A Your Body demója gyorsan árasztotta el az internetet és ugyanolyan gyorsan el is tűnt, habár ami egyszer megjelenik a hálón, az ott is marad, mint tudjuk.

  Miután Aguilerának rég volt már slágere és nagy durranása, így rajongói szorítottak, hogy ezúttal valóban olyan slágerrel jelentkezzen, ami megmutatja, hogy a szőkeség azért még mindig a zeneipar egyik nagyágyúja. Aguilera nem bízta a véletlenre a sikert: a Your Bodyt Max Martinnal vette fel, aki olyan előadók örökzöldjeit jegyzi, mint Britney Spears vagy Pink. Martin volt a szerzője például Spears …Baby One More Time című számának is, mely időszakban a két szőkeség még nagy riválisok voltak..

  A Your Body az a dal, ami lehetséges, hogy valóban visszaadja a régi sikert Christina számára. A dance-alapokra építő, néhol r’n’b-vel is incselkedő sláger erős – könnyen a fülben maradó – refrénnel büszkélkedik és roppant mód ügyesen vannak felépítve basszusai. Christina hangjáról kár beszélni, természetesen hozza a maximumot és szerencsére úgy néz ki híresen idegesítő hajlongatásairól is lassan de biztosan leszokik. Ami egy picit elszomorító a Your Bodynál a sablonos szöveg. Bár a Not Myself Tonight sem dobott fel Kierkegaard-szerű gondolatokat, némi fantázia mégis szorult bele – nos ez az új dalról nem igazán mondható el. Bár Britneynek jól áll a Hold It Against Me-szerű láttalak-a-klubban-szexeljünk üzenet, Aguilera sajnos már olyan dolgokat tett le az asztalra, ami miatt ez nála nehezebben lenyelhető.

  Mindenesetre örülünk a hölgy új dalának és visszatérésének, remélhetőleg új albuma sem fog csalódást okozni.

  Továbbá jelentjük, hogy az énekesnő nem fogyott le. És ennek tényleg nagyon örülünk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon