MENÜ
 • Itt a Yoü & I új klipje

  A Yoü & I eredeti videója még augusztus közepén érkezett meg, ha emlékeztek. Szeptember elején aztán Gaga bejelentette, hogy a számhoz nem egy videó készült el, ami rögtön megbolygatta a kis szörnyeket.
  Még öt divatklipet is felvettek Inez és Vinoodh segítségével. Ők nem mások, mint egy holland fényképészduó, teljes néven Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin.

  Az első aztán mégis csalódást okozott a rajongóknak, hiszen újabb videóremeket vártak bálványuktól, helyette azonban csak Gagát kapták, mindenféle túlbonyolítás nélkül, az eredeti klipből vett kinézetével, lassított képekben, Nymph, azaz Nimfa néven. Aztán a másodikban mint az Ara mutatkozott be, robot-ember hibridként, ahogy már az eredetiben is láthattuk, ugyanúgy, ahogy harmadik személyiségét is, vagyis Yüyit, a sellőt.
  Most, öt hónappal a legutóbbi után megérkezett a negyedik is, melyben Gaga láncdohányos férfi, azaz Jo Calderone alteregója bőrébe bújt. De vajon miért most jött ez a visszatérés? A Grammy közeledtével nem árt felhívni magára a figyelmet, hiszen a Yoü & I jelölt a gálán. Vajon várhatunk még Jotol valamit a közeljövőben? Az is lehet, hogy eszükbejutott, hogy ez még a tarsolyukban van, így előhalászták a díjátadó közeledtével, hogy ne feledkezzenek meg Gagáról a kis szörnyek a holtidőben sem. Végezetül íme a videó:

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon