MENÜ
 • Itt a vb-őrület: labda százezerért, angol mez szinte ingyen

  Az internetezők is lecsaptak a tornára.

  Világbajnoki  hangulatban a net világa, a sportoldalakon és a fórumokon túl a foci már az apróhirdetésekbe is begyűrűzött. A Jófogás.hu adatbázisát áttekintve bőven találunk a brazíliai tornára időzített hirdetéseket: sokan televíziót, vagy kanapét szeretnének eladni a vb-re hivatkozva, de különleges sportrelikviákra is bukkanhatunk böngészés közben.

  1978_as_Brazil_VB_hivatalos_focilabda_elado_

  Utóbbiak közé tartozik egy 1978-as eredeti világbajnoki focilabda a magyar válogatott tagjainak aláírásával. Százezer forintot kérnek az argentin tornát megjárt játékszerért, de a tulajdonos adott esetben jótékony célokra is felajánlaná. Meglehetősen borsos az ára a legutóbbi, dél-afrikai vébé hivatalos labdájának is, a bontatlan Jabulanit 35 ezer forintért kínálják. A legnagyobb francia sztárok, Zinadine Zidan, Djorkaef és Lizarazu kézjegyét viselő 1998-as labda hirdetéséhez ár sem tartozik, megegyezés szerint viheti el új tulajdonosa.  Régi emlékérmék is előkerültek a vb-láz idején, amihez igen kedvező áron juthatnak hozzá a rajongók: csupán 5000 forintot kérnek az 1982-es darabért.

  Dedikalt_1998_VB_labda_

  A Jófogás.hu rekordere alacsony ár kategóriában azonban a brazil világbajnokság matricája, amelyet 30 forintért hirdettek meg. Az ötletes eladók nem csak relikviákat, labdákat és mezeket tesznek fel az apróhirdetési oldalra. Akad, aki „ebből nézze a foci vébét” jelmondattal  kanapét kíván értékesíteni, de tévékészülékeket is árulnak a világbajnokság  égisze alatt. A plazmatévék mellett olcsó megoldást is kínálnak azok számára, akik szeretnék a világbajnokság minden percét új képernyőn követni. Az egyik hirdető „rászorulóknak” akciós használt tévét kíván eladni, potom 8 ezer forint az ára.

  A szurkolói lelkiállapot rezdüléseit az apróhirdetési portálon is jól lehet követni. Az egyik angol szurkoló úgy fejezte ki csalódottságát, hogy az eredeti ár töredékéért bocsátotta áruba a mezét. „Ez a csapat ennyit ér” – tette hozzá a drukker, akinek a csapata már a csoportkörben elvérzett.

  „Az internet mindig gyorsan reagál a napi fejleményekre, az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a futballal kapcsolatos tárgyak aránya. Érdemes például a mezek között körbenézni, hiszen jóval olcsóbban juthatnak hozzá a drukkerek, mint a hivatalos márkaboltokban” – mondta Juhász Attila, a Jófogást is üzemeltető Schibsted Classified Media marketing igazgatója.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon