MENÜ
 • Itt a The Rolling Stones új logója

  Bemutatta új, felújított logóját a The Rolling Stones. A projekttel Shepard Faireyt bízták meg, akinek a fő feladata az volt, hogy kicsit felfrissítse a logó ajkait, fogait és nyelvét.

  Az új logó nagyjából mégis békén hagyta az angol dizájner, John Pasche eredeti munkáját és inkább továbbépítette azt egy piros-fehér bannerrel, mely az évfordulót jelzi a “The Rolling Stones/Fifty Years” felirattal. Az ötvenes szám ügyesen lett beépítve a Stones szóba.

  Fairey eddigi leghíresebb munkája Barack Obama Yes We Can-posztere volt, melyet aztán különböző megrendelések követtek Tom Pettytől, a Stone Temple Pilots-tól, a Smashing Pumpkinstól és a Led Zeppelintől. Az amúgy is zenekarok kedvencévé vált Fairey karrierje egyik csúcsának nevezheti most a The Rolling Stones megbízását.

  Az együttes következő hónapban Londonba repül, hogy elkezdjék a megbeszéléseket az új albumról és az ötvenéves évfordulót ünneplő turnéról. Keith Richards nyilatkozata szerint a banda várhatóan együtt fog dolgozni Jack White producerrel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon