MENÜ
 • Itt a szánkózás szezonja

  Pár napja rendesen beállt a tél, végre egy kiváló alkalom, hogy élvezhessük a havat. Aki hógolyózni nem szeret, lehetősége van szánkózni. Na de Budapesten hova ajánlott menniük azoknak, akik ezt a sportot szeretnék űzni?

  A legnépszerűbb szánkózóhelyekre a budai hegyek természetes lejtőin találhatunk, például a Normafánál vagy a Tabánban. Emellett sokan keresik fel a Városligetet is, ahol a Királydombról lehet  igazán nagyokat csúszni. Azt viszont nem árt tudni, hogy mindenki csak a saját felelősségére szánkózik ezeken a helyeken.

  “Utoljára a 80-as években üzemelt hivatalosan szánkó- és sípálya a Normafánál – nyilatkozta Lomniczi Gergely, a területet gondozó Pilisi Parkerdő Zrt. kommunikációs vezetője. – “Szerencsére a közeli síházban van mosdó, és a forgalmas hétvégéken önkéntes elsősegélynyújtók is teljesítenek szolgálatot a környéken. Arra viszont ma is táblákkal hívjuk fel a figyelmet, hogy a balesetek elkerülése végett a síelők és  a szánkózók külön-külön sávban csúszkáljanak”  -tette hozzá.  Kevésbé veszélyesek a szinte minden lakótelepen megtalálható kisebb szánkódombok, amelyeket  házak építésekor kitermelt földből emeltek a munkagépek.

  Ha már fagyoskodnunk kell, legalább szórakozzunk közben. Használjuk hát ki, amíg még lehet, hiszen valljuk be, Budapest rég látott már ekkora havazást.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon