MENÜ
 • Itt a gatya, hol a tanga

  Akár hiszi az ember lánya, akár nem, azért a férfiak is szeretnek vásárolgatni.

  Ez derülhetett ki azok számára, akik csütörtökön ellátogattak a Westend-ben található J.Press üzletbe, ahol a Rocktenors tagjai válogattak kedvükre a zoknik és alsónadrágok világában.
  A srácokat az üzlet meginvitálta egy vásárlással egybekötött fotózásra, ami természetesen nagyon jól sikerült; mint mindig, most is hozták a formájukat, ahol lehetett viccet csináltak az egészből.
  Zoli első körben sapkát próbált magának választani, de sajnos végül nem jutott dűlőre, a három fazon közül mindegyik kifogott rajta, egyik viccesebben állt neki, mint a másik. A favorit még is az lett, amelyik annyira kicsi volt rá, hogy ezáltal úgy nézett ki, mint Hófehérke hét törpéjének egyike. Kicsit szomorúan tette vissza a “nyertes” darabot, de mivel ennek a Grimm mesének még nem készült el a musical változata, ezért ez a szerep és a kellék is még várat magára egy ideig.

   

  Márk és Márió nagyban dilemmáztak egy női fekete tanga méretén, de azért lassan, de biztosan megtalálták a megfelelőt. Közben Zoli is csatlakozott hozzájuk, aki teljesen felbolygatta a kialakult rendet, így már hárman nem tudták, hogy most akkor melyik tanga mellett tegyék le a voksukat.

   

  És ha már itt jártak, azt is kipróbálták, milyen lehet próbabaként a kirakatban állni, úgyhogy a legvicesebb pózokban feszítettek az üveg mögött, amit a legtöbb arra sétáló és nézelődő esetleges potenciális vásárló megmosolygott.

   

  A fiúk a fotózás és a vásárlás végén elégedetten távoztak, egyet bántak csak igazán: azt, hogy Dukai Regina nem volt jelen, pedig nagyon szívesen pózoltak volna a csinos lány társaságában. Így kénytelenek voltak beérni Regi papírmásával, de remélik, egyszer majd egy személyes találkozóra is sor kerülhet valamikor.

  Fotó: Kőrösi Tibor

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon