MENÜ
 • Iszak Esztivel robbant a sloggi Magyarországon

  Fiatalos és lendületes fehérnemű kollekcióval rukkol elő a sloggi

  Iszak Eszter lett a friss és lendületes sloggi őszi-téli fehérnemű kampányának arca. A szeptemberben induló sloggi #IGAZIEN kampány során Iszak Eszter mellett hazai influencereket, bloggereket és vloggereket is bevontak a trendi és szuper kényelmes fehérneműk legújabb generációjának bemutatására, és a természetes női szépség ünneplésére.

  Ti is gyakran vagytok úgy, hogy egy-egy tökéletesen megkomponált, szuper csipkés fehérnemű reklám láttán csak rosszabbul érzitek magatokat a bőrötökben? Hogy nem tudtok azonosulni a feszülten pózoló, nyakigláb modell lányokkal? Ne aggódjatok, ez csak illúzió… pont az, amit a sloggi trendi és fiatalos fehérneműi teljes mértékben felülírnak, ugyanis arra törekszenek, hogy alkattól, mérettől és stílustól függetlenül mindenkiből kihozzák az igazi énjét, és azt az ellenállhatatlan, magabiztos mosolyt. Ezt nem is tudná más hitelesebben megmutatni, mint a mindig mosolygós, szuper pozitív modell és tévés, Iszak Eszti, aki idén a sloggi fehérnemű márka arca és a kényelem nagykövete.

  És hogy miért is fontos a kényelem? Lássuk be, alapvetően minden nő a kedvenc három-négy, szuper kényelmes, és a stílusához legjobban illő melltartóját váltogatja a mindennapok kilencvenöt százalékában, amiben igazán önmaga lehet, és amiben akár egy szuper hosszú napot is simán kipipálhat. Pont ez a jó a sloggiban, hogy csak olyan fehérneműket kínál, amiből mindenki tökéletesen ki tudja választani ezt a néhány kedvenc melltartót, és ki tudja hozni az igazi énjét!

  Az új őszi kollekció szuper trendy, nagyon fiatalos és lendületes fehérneműkkel hódít a sloggira jellemző módon. A tavasszal bevezetett, innovatív WOW Comfort melltartókat idén ősszel rózsaszín és sötétkék színekkel frissítették, melyek forradalmi FlexiMesh hálóval készülnek a megszokott fém körmerevítő helyett, így viselőjüknek tökéletes tartást biztosítanak, miközben szuper nőies megjelenést kölcsönöznek.

  Az innovatív megoldások mindig is jellemezték Európa első számú fehérneműmárkáját. Elsőként vezették be többek között a varrás nélküli, lézervágott fehérneműket, melyek teljesen láthatatlanok maradnak még a legszűkebb ruhák alatt is, úgyhogy tényleg Jolly Joker választásnak bizonyulnak minden alkalomra. Az idei ősz-téli kollekcióból Iszak Esztinek is pont ezért volt az egyik kedvence a lézervágott Touch It bugyi és a szuper puha, kicsit fényes anyagú Wow Breeze  szett.

  A Triumph üzletekben elérhető sloggi ősz-téli kollekcióját a rózsaszín, piros, sötétkék és lila árnylatok dominálják, de a 24/7 kollekció széles kínálatában természetesen megtalálhatóak a mindennapok elengedhetetlen testszínű, fehér és fekete alapdarabjai is.

  Kevesen tudják, hogy Paolo Nespoli olasz űrhajós is sloggi boxert viselt 2007-es küldetése során, így a sloggi által képviselt kényelem egészen a világűrig eljutott. A márka ugyanis 1986-ban vezette be a férfi  fehérnemű kollekciót is, melyet idén ősszel a Freedom a Start és 24/7 szériákkal frissítették. Minden darab környezetbarát pamutból készül, és több fazonban, színben is elérhető.

  A sloggi kényelmes és trendi fehérneműivel mindenkiből szeretné kihozni az igazi énjét, így természetes modellekkel, és csak finoman retusált képekkel dolgozik. Hiszen minden nő úgy szép, ahogy van. Pont ezért idén ősszel arra buzdít mindenkit a márka, hogy egy képpel és a hozzá tartozó szöveggel mondja el, hogy mit szeret magában a legjobban a sloggi.dimnet.hu weboldalon. Az első 100 kép feltöltője Rimmel körömlakkot kap ajándékba, míg a három legeredetibb kép és szöveg feltöltőjének egy fejenként 60.000 Ft értékű sloggi fehérnemű shoppingban lesz része! Kényelemre és önbizalomra fel!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon