MENÜ
 • Iszak Eszter: “Nincsen gond a Viva példamutatásával”

  A Viva műsorvezetőnőjével a csatorna új reality showja, a A stáb a tanyán sajtótájékoztatóján találkoztunk. Elmesélte, hogy tulajdonképpen miről is szól a műsor, milyen szituációk akadtak a felvételek során, és hogy mennyire tartja a Vivát példamutatónak a fiatal közönség számára.

  A Házasodna a gazda, majd most A stáb a tanyán műsorral immár két kereskedelmi televízió is foglalkozik a vidéki élettel, értelemszerű a kérdés, hogy ez ennyire vicces, érdekes lehet a városi nézők számára, vagy hogy milyen koncepció rejlik ezen műsorok mögött.

  “A két műsor teljesen más, az egyik egy társkereső, mi pedig fogadásból lemegyünk, úgymond pár ilyen városi ficsúr, és akkor ott kipróbáljuk magunkat. Vicces szituációk tudnak adódni abból, ha az ember egy teljesen más közegbe kerül.”

  Iszak Eszti szerint szórakoztató, vicces műsorra számítsunk, ahol nem a vidéki élet vicces önmagában, hanem az, ha olyan emberke kerülnek oda, mint ők, akik nincsenek ehhez hozzászokva.

  Számára a legnehezebb az állatok megölésével kapcsolatos élmények voltak, illetve az alapvető higiéniai dolgok hiánya, mint például a fürdőszoba.

  Az interjú során Laci kitért a Fanyűvő legendájára is, mely egy mátranováki babona egy nagy emberről, aki az ott élőket ijesztgeti. Ám Eszti megnyugtatott mindenkit, hogy ők nem találkoztam vele.

  Végül egy komolyabb kérdés is előtérbe került a Viva fiataloknak való példamutatásával kapcsolatban, történt ugyanis, hogy a műsor kisfilmjében két szereplő is bukósisak nélküli motorozott, amit a törvény szigorúan tilt.

  Iszak Eszti azzal védekezett, hogy csak viccről volt szó, és a motorozás sem főúton történt, szerinte ez csak szőrszálhasogatás.

  “A Viva példamutatásával nincsen gond, mindenhol lehet olyanokat látni, akármelyik csatornára odakapcsolsz, ami nem fér bele 12-es karikába.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon