MENÜ
 • Istenes Bence kitart Adél mellett

  Istenes Bence nem hisz a barátnőjét ért vádaknak, melyek szerint Adél három férfit is szédített egyszerre az énekverseny alatt.

  Csapodárnak és kegyetlen férfifalónak próbálják beállítani Csobot Adélt. Az állítólagos pletykák szerint az énekesnő közelebbi kapcsolatba került Széki Attilával, művésznevén Curtisszel, amikor az előadó vendégművészként lépett fel Majkával az X-Faktor színpadán. Akkoriban már Adél titokban együtt járt Istenes Bencével is, és a híresztelések szerint erdélyi barátja, István is gyakran látogatta.

  Fel voltam háborodva, amikor megtudtam, hogy milyen cikket akarnak lehozni róla” – árulta el Istenes Bence, aki szerint a média túllőtt a célon, hiszen barátnője egyáltalán nem olyan karakter, hogy igazak legyenek ezek a pletykák.

  “Én pontosan ismerem Adélt, ő nem egy számító kis, áh, ki sem akarom mondani… Ő csak egy fiatal lány. Egy finom lelkű, aranyos lány, akinek eddig István volt az egyetlen komoly pasija, és akivel már rég szakított. A Curtises történet volt vele kapcsolatban az utolsó csepp a pohárban. Ennyi erővel összehozhatták volna az amerikai elnökkel is.”

  Különben is, Adél nem is tudta, hogy ki az a Curtis, az interneten keresett rá, hogy állítólag kivel boronálták össze.

  “Adél sírva hívott fel, hogy már megint ezzel zargatják, és hogy nem hagyják dolgozni – mesélte Bence. – Kérdeztem tőle, hogy igaz-e a történet, de mondta, hogy nem, én pedig feltétlenül hiszek neki. Több mint öt éve mozgok a médiában, Adél meg még csak most csöppent bele. Próbálom elmagyarázni neki, mit hogy kezeljen vagy mikor, mit mondjon. Muszáj ezekről beszélnem vele, mert már így is sokat sérült az ilyen sztorik miatt.”

  Forrás: Bors

  Fotó: life.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon