MENÜ
 • Ismét változik a Facebook

  Mindig fejlesztenek valamin, egyes dolgok egyszerűen eltűnnek, mások megjelennek, vagy lecserélődnek. A Facebook ezúttal az augusztus öttől kötelezővé váló idővonalunkhoz és fényképeinkhez fog nyúlni.

  A világ legnagyobb közösségi portálja állandó változásban van. Mindig fejlesztenek valamin, egyes dolgok egyszerűen eltűnnek, mások megjelennek, vagy lecserélődnek. A Facebook ezúttal az augusztus öttől kötelezővé váló idővonalunkhoz és fényképeinkhez fog nyúlni. A jövőben ez a téma valahogy így fog kinézni.

  A koncepció lényege, hogy a tér minél jobban ki legyen használva, minél kevesebb felesleges hely maradjon. Mi magunk válogathatjuk majd ki, hogy melyik képek a fontosabbak és a kevésbé fontosak számunkra. Amelyek jobban a szívünkhöz nőttek, vagy több lájkot szeretnénk kiharcolni értük az ismerősöktől, azoknak az előnézeti képe nagyobban, a nem annyira izgalmasak pedig kisebben fognak megjelenni.

  A változásról annyit lehet tudni, hogy akárcsak az idővonal és sok egyéb más is, ez is fokozatosan lesz bevezetve a felhasználok körében és bizonyosan el kell telnie több hétnek, amíg végül mindenkihez eljut.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon