MENÜ
 • Ismét új dallal jelentkezett Sia

  A jó cél érdekében fakadt dalra az énekesnő

  Míg az elmúlt egy hónapban Sia két új dalt is megjelentetett 2016-ban érkező albumáról, a This Is Acting-ről, a titokzatos énekesnő a nyár folyamán sem tétlenkedett. A Chandelier előadója és a zeneszerző, J. Ralph közösen csatlakoztak egy eseményhez, amely a tömegkihalás és a veszélyeztetett fajok globális problémájára hívja fel a figyelmet az érintett állatok New York-i épületekre való kivetítésével.

  sia

  A duó a One Candle című dalt hozta létre a kampány keretein belül, és a kész alkotás aláfestésként szolgál kiegészítő dokumentumfilmjében, a Racing Extinction-ben, amiben az Antony and the Johnsons tagja, Antony szerzeménye is elhangzik.

  “Mindkét dal beleillik a film narratívájába és világszerte lényegesen hozzátartozik a kampányhoz” – árulta el a projektről J. Ralph. “Reményeink szerint képesek vagyunk inspirálni az embereket annak megértetésével, hogy minden egyénnek megvan az ereje ahhoz, hogy globális változást hozzon létre, akár egy kis ötlettel is” – tette hozzá, majd Sia is megszólalt.

  one-candle-video

  “Mint állatvédő, hogy is utasíthattam volna vissza a lehetőséget, hogy felhívjuk a figyelmet erre a problémára? Büszke vagyok rá, hogy ennek a fontos filmnek kölcsönöztem a hangom.”

  A Racing Extinction trailere, benne a One Candle-el, itt meghallgatható:

  Forrás: Billboard

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre