MENÜ
 • Ismét magyar fesztivál lett Európa legjobbja

  Magyar lett Európa legjobb új fesztiválja

  Január 15-én szerdán rendezték meg a European Festival Awards gálaestjét a hollandiai Groningenben. A kontinens legrangosabb fesztiváljait felvonultató versengésben a magyar fesztiválok közül négy rendezvény jutott be összesen hat kategóriában a jelöltek közé. A Sziget a „fellépők kedvence”, a „legjobb lineup” és a „legjobb nagyfesztivál” kategóriákban került a legjobbak közé, míg a VOLT Fesztivál és a tavalyi győztes Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok kategóriájában jutott be az első tíz közé.

  european_festival_awards

  Az igazi meglepetést azonban a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében az MTVA-val közösen megrendezett, 2013-ban debütált B.my.Lake fesztivál jelentette, melyet az új fesztiválok közül Európa legjobbjának választottak a szakma véleménye és a 625 000 beküldött szavazat alapján.

  Komoly elismerés számunkra, hogy az induló évet követően a fesztiválszervező szakma és a közönség egyaránt felfigyelt ránk. Biztosra vesszük, hogy a Balaton Sound sikere után a B.my.Lake is Európa-szerte népszerű lesz. Már az alapításkor azt tűztük ki célul, hogy Balatonvilágoson az MTVA-val együttműködve egy jóval kisebb, „kifinomultabb” eseményt hozzunk létre, amely új szint jelent majd a hazai fesztiválok palettáján” – mondta Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a fesztivált szervező VOLT Produkció vezetői.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon