MENÜ
 • Ismét Magyar Dal Napja a Szigeten!

  A magyar zene népszerűsítése a cél.

  2008 után ismét megrendezésre kerül a Magyar Dal Napja a Sziget Fesztivál -2. napján. Augusztus 5-én az érdeklődők a magyar zenei élet legkülönfélébb képviselőit tekinthetik meg, 11 órában, amint különböző magyar dalokat adnak elő.

  A különleges rendezvény azért is fontos számunkra, mert így a külföldi fesztivállátogatók is nagyobb bepillantást nyerhetnek országunk zenei kultúrájába. Mindemellett ez a rendezvény, mivel különböző stílusokat is felvonultat, egészen a reggae-től a rockig, minden korosztály és zenei stílust kedvelő számára nyújt kiváló szórakozási lehetőséget. A programok déltől egészen este tizenegy óráig várják az érdeklődőket.

  A szigetes magyar dal napja fellépőinek névsora még alakulóban van, de a sajtótájékoztatón megjelent mások mellett Fenyő Miklós, Czutor Zoltán, Bródy János, Nagy Feró, Kovács Kati, Karácsony János, Török Ádám és Balázs Fecó is.

  A fellépők sora folyamatosan bővül, érdemes tehát figyelemmel követni a sziget oldalát, ahol a fesztiválról is bővebb információ áll rendelkezésünkre, illetve idén kedvezményes, 50%-os akciós bérleteket is válthatunk, mely feltételeit itt találhatjátok.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon