MENÜ
 • Ismét gyereket szeretne a világ első terhes férfia

  De hogyan lehetséges ez az egész, ami ellentmond a biológia legalapvetőbb törvényeinek?

  Thomas Beatie egyszer már sokkolta a világot, amikor lefotóztatta magát meztelen felsőtesttel. Rövid haj, borostás arc, szőrös hónalj – és a sokadik hónapban járó terhesség. A fiatalember eddig összesen három gyereknek adott életet és noha előző kapcsolata válással ért véget, új barátnőjével most újabbakat szeretnének.

  De hogyan lehetséges ez az egész, ami ellentmond a biológia legalapvetőbb törvényeinek? Thomasról tudni kell, hogy nőnek született. Transzszexuálisként azonban egész életében kényelmetlenül érezte magát testében, mindig is úgy érezte, hogy ő valójában férfi. Így aztán több operáción is átesett. Eltávolították melleit, férfi hormonokat kezdett szedni. Méhét és hüvelyét azonban nem távolíttatta el. Így volt lehetséges minden alkalommal a teherbe esésbe.

   A műtéteken tizenöt évvel ezelőtt esett át, azóta gyakorlatilag férfiként éli az életét, nem véletlen a Thomas megnevezés sem. Noha előző kapcsolata idén év elején véget ért, új barátnőjével, Amberrel gyereket terveznek. Ezúttal az az elképzelés, hogy barátnője hordja majd ki a kisbabát. Ha azonban ha nála gondok merülnének fel, akkor Thomas szívesen vállalná az újabb kisbaba kihordását.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon