MENÜ
 • Ismét bővült az idei American Music Awards fellépőinek listája

  Két szupersztár került fel a névsorra

  Már hivatalos: Meghan Trainor az idei American Music Awards színpada felé veszi az irányt, Luke Bryan pedig követi a példáját! Mindkét zenész többszörös jelöltként, többek közt Az év előadója esélyeseként vesz részt a 2015-ös ünnepségen, és az ET Online megerősítette a hírt, miszerint különálló fellépésekkel is készülnek a különleges alkalomra.

  Luke-Bryan

  Míg november 22-én Trainor vadiúj kislemezét, a Like I’m Gonna Lose You-t viszi a színpadra azt megelőzően, hogy Charlie Puth csatlakozik hozzá duettjük, a Marvin Gaye erejéig, Bryan új dalát, a Home Alone Tonight-ot mutatja majd be az eseményen, oldalán a Little Big Town nevű zenekar tagjával, Karen Fairchild-dal.

  “Még mindig le vagyok sokkolva” – nyilatkozta jelöléseiről egy interjú keretein belül a fiatal énekesnő október 20-án, majd egy lehetséges minikoncert megvalósulására is utalást tett. “Azt hittem, különösen a műtétem miatt, amikor távol voltam és otthon pihentem, hogy idén nem is megyek díjátadóra. De ott vagyok, jelölt vagyok. És fel is lépek, remélhetőleg.”

  meghantrainorhang

  A fellépők listáján a házigazda, Jennifer Lopez neve is szerepel, ahogy mikrofont ragad Selena Gomez, Carrie Underwood, a 5 Seconds of Summer, a One Direction, valamint a jövő nyáron közös turnét indító Nick Jonas és Demi Lovato is.

  Forrás: ET Online

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten