MENÜ
 • Ismét a Szigeten a Placebo

  Azok, akik évről-évre látogatják a Szigetet, már biztosan jól ismerik a tizenöt éve elpusztíthatatlan brit együttest, a Placebo-t. A közönség mindig is tisztelte és imádta őket és ők is így vannak velünk, magyarokkal.

  Azok, akik évről-évre látogatják a Szigetet, már biztosan jól ismerik a tizenöt éve elpusztíthatatlan brit együttest, a Placebo-t. A közönség mindig is tisztelte és imádta őket és ők is így vannak velünk, magyarokkal. A frontembernek, Brian Molko-nak saját bevallása szerint is az egyik kedvenc fesztiválja a Sziget. Idén augusztus nyolcadikán fognak fellépni, méghozzá a Pop-Rock Nagyszínpadon.

  A srácok az elmúlt egy évet alapvetően pihenéssel töltötték. Elsősorban a családjukkal és a barátaikkal voltak. Legutoljára 2009-ben adtak ki stúdióalbumot Battle for the Sun címmel, amellyel el is nyerték a legjobb alter banda díját az akkori MTV Europe Music Awards-on. Idén ismét bevonultak a stúdióba és amikor éppen nem koncerteznek, akkor hetedik nagylemezükön dolgoznak.

  A következő lemez munkálataiban olyan neven is segítik őket, mint például a Red Hot Chili Peppers révén ismert Adam Noble. A tervek szerint jövő nyár elejére jön ki a legújabb anyag, úgyhogy addig még biztos sok munka vár rájuk. Arról nem is beszélve, hogy a budapesti Sziget mellett fel fognak lépni például Párizsban, Rómában, Hamburgban és Madridban is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon