MENÜ
 • Ismerd meg a valódi két Lottit

  Azt hittük, hogy születéskor elválasztott, majd csodával határos módon egymásra talált ikrek csak a könyvekben, vagy Lindsay Lohan filmekben élnek. Tévedtünk.

  A helyzet elég nyilvánvaló volt már a kezdetektől fogva, de most végre hivatalos. DNS-tesztek megerősítették, hogy a két lány valóban egyegypetéjű ikerpár. Akiket elválasztottak születéskor, más az anyanyelvük, és különböző kontinenseken neveltek fel.

  Samantha Futerman és Anais Bordier útja együtt kezdődött, méghozzá 1987-ben, Dél-Koreában. Mégis egymástól 8000 kilométerre nevelkedtek, mert az igazi szüleik lemondtak róluk. Bordier Franciaországban nőtt fel, míg Futerman New Jersey-ben élt. És egyikük sem tudott a másik létezéséről. De aztán olyasmi történt, ami egy senki által sem várt lavinát indított el. Futerman feltöltött egy klipet a YouTube-ra arról, milyen érzés örökbefogadottnak lenni.


  ikrek1

  „Koreában születtem, majd négy hónappal később megérkeztem a JFK reptérre, hogy először találkozzak a szüleimmel.” – hangzik el a klipben. Amit aztán meglátott a másik lány egy barátja, és sokat viccelődtek azon, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Így valami szöget ütött Bordier fejében, és megkereste Futermant Facebookon. Nagy meglepetésére kiderült, hogy egy napon, egy városban születtek. Levelet írt neki, hogy aztán együtt találgathassák a különös hasonlóság okát.

  „Teljesen letaglózott, amikor láttam a fotóit. Mintha magamra néztem volna, de mégsem én voltam. Esélyt kaptam arra, hogy egy fantasztikus utazásra induljak. Hogy végre megismerjem egy vérszerinti rokonomat, aki ráadásul az ikertestvérem.” – mondta Futerman.

  Három hónappal később találkoztak Londonban, majd újra Los Angelesben és New Yorkban is. Bár meg voltak győződve arról, hogy valóban vérrokonok, azért úgy érezték, hogy szükség van orvosi megerősítésre. Így estek túl a DNS teszten, a többi pedig már történelem.

  ikrek3

  De mi van az igazi szülőkkel? A hollétük és a személyazonosságuk egyelőre rejtély. Mindenesetre a pár már készül egy dokumentumfilmmel a hihetetlen egymásra találásról. A Kickstarter segítségével online gyűjtésbe kezdtek, és már több mint 73000 dollárt gyűjtöttek össze. Az ikrek most együtt utazgatnak, hogy megismerjék egymás múltját és életét.
  „Soha nem gondoltam, hogy hiányzik valami.” – mondta Futerman az NBC-nek. „Egészen mostanáig…”

  Dudok Kata

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon