MENÜ
 • Iskolabuszban élt a testvérpár

  Szüleik börtönben vannak.

  A texasi rendőrök két gyermeket találtak, akik hónapok óta egy elhagyatott iskolabuszban éltek. A tizenegy éves lány és öt éves öccse valószínűleg akkor kényszerültek ilyen kényelmetlen helyzetbe, amikor szüleiket rablásért börtönbüntetésre ítélték.

  A gyámságot nagynénjük nyerte el, ám, ahogy a nő a rendőröknek elmondta, napi 12-14 órát kellett dolgoznia, hogy el tudja tartani a gyerekeket, így nem jutott ideje arra, hogy azzal foglalkozzon, merre járnak. Ennek ellenére, állítása szerint, megfelelően etette és gondozta a gyerekeket. Azonban a rendőrök véleménye szerint a gyerekek súlyos alultápláltsága és rossz higiéniai állapota másról árulkodik.

  A rendőrök számára egyelőre nem tisztázott, hogyan volt képes két ilyen pici gyerek egy buszban élni, hosszú hónapokon keresztül. Ugyan a buszban volt áram és légkondicionáló, de két ilyen kisgyermek számára nem mindennapi kihívást jelent, hogy önmagukról gondoskodjanak.

  A nagynénit gondatlanság gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték, a gyermekek pedig átmenetileg nevelőszülőkhöz kerültek.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon